Tuesday, May 24, 2016

Ramadhan is coming... teaser

Ramai yang nantikan apa yang special bila bulan Ramadhan.. InsyaAllah ada rezeki dan kelapangan, nantikan air tangan.. HOMEMADE daripada kami..









Sebelum ni ada yang bertanya, bila nk buat, jual berapa? So.. atas permintaan ramai.. ORIGINAL From Johor Bahru...insyaAllah kita nantikan di bulan Ramadhan ni.. Amiin

Monday, May 23, 2016

Syaaban 1437





Rejab dah berlalu..
Hari ni dah pun 16 Syaaban 1437, tinggal beberapa hari saja dah nak masuk bulan Ramadhan...
Alhamdulillah, dipertemukan lagi.. syukur
Semoga kita lebih dekat dengan Pencipta kita..
 
Aaminnn


Friday, May 13, 2016

Baked Vege & Creamy White Sauce

Lama tak share resepi.. resepi yang paling senang untuk seiisi keluarga.. try lah



BAHAN-BAHAN:

  • 1 kg sayuran campur (brokoli, bunga kobis, lobak merah, cendawan, capsicum)
  • 165 gm mentega
  • 1 biji bawang putih
  • 1/4 sudu teh serbuk black pepper
  • 125 gm whipping cream
  • 125 ml fresh milk
  • 1 sudu teh garam
  • 1 sudu teh serbuk ayam Knorr
  • 250 gm keju cheddar
  • 2 sudu makan daun pasli cincang
 
 
CARA MEMASAK:
 
  • Rebus semua sayur-sayuran separuh masak tetapi jangan terlalu lembut.
  • Panaskan mentega di atas api perlahan dan alihkan kuali.
        Sos :
  • Dalam kuali yang sama, campurkan black pepper, serbuk ayam knorr, whipping cream, fresh milk,  & garam. Kacau rata.
  • Masak semula di atas api dan teruskan mengacau.
  • Masukkan sayuran campur yang siap direbus separuh masak dan tuang sos putih ke dalam bekas pembakar dan letakkan keju cheddar di atasnya.
  • Bakar pada suhu 180ÂșC selama 20 minit.
  • Keluarkan dan hiaskan dengan daun pasli cincang di atasnya.


Senangkan... selamat mencuba

Bismillah....

life

Sunday, July 20, 2014

Testimoni Premium Beautiful

Entry sebelum ni fieza ada share tentang kelebihan Premium Beautiful, as promised kali ni fieza akan share antara testimoni-testimoni Premium Beautiful.

Testimoni Premium Beautiful 1

Testimoni Premium Beautiful 2

Testimoni Premium Beautiful 3

Testimoni Premium Beautiful 4

Testimoni Premium Beautiful 5

Testimoni Premium Beautiful 6

Testimoni Premium Beautiful 7

Testimoni Premium Beautiful 8

Testimoni Premium Beautiful 9

Testimoni Premium Beautiful 10 
Testimoni Premium Beautiful 11

Testimoni Premium Beautiful 12

Testimoni Premium Beautiful 13

Saturday, July 19, 2014

Premium Beautiful Unik untuk setiap wanita

Top 5 kenapa Premium  Beautiful unik untuk setiap Wanita:


1. Far Infrared Rays (FIR)

FIR illustration.

Sinar Far Infrared ini mempunyai banyak khasiat kepada tubuh badan wanita. Kita sangat beruntung kerana korset Premium Beautiful ini ditenun dengan gentian yang mempunyai sinar FIR ini. Teknologi FIR yang biasa ada di pasaran sekarang ialah di dalam bentuk seramik dan juga gentian. Ada juga terapi FIR di gim persendirian dan juga spa. 

Wanita kini sangat beruntung kerana dapat faedah FIR ini dari hanya memakai korset Premium Beautiful. FIR secara umumnya dapat meningkatkan haba dalam badan yang seterusnya memecahkan molekul bendalir dalam badan kepada saiz yang lebih kecil. Ini elemen penting dalam konteks penyerapan nutrien mahupun perkumuhan. 

Terapi FIR yang konsisten akan membantu sistem badan mencapai prestasi yang lebih baik- nutrien dapat dihantar ke seluruh badan dengan lebih banyak dan toksin di dalam badan dapat dikeluarkan dengan lebih berkesan. Secara luarannya kita akan rasa bertenaga dan bersemangat berbanding sebelum memakai Premium Beautiful.

2. Kaedah mencegah penyakit kronik

Premium Beautiful
Kandungan FIR dalam set Premium Beautiful yang paling tinggi terletak di kawasan perut dan rahim. Ini bersesuaian dengan kelaziman seorang wanita dihinggapi penyakit kronik di kawasan kritikal ini. 

Kebanyakan kanser yang utama menyerang kawasan perut dan rahim- kanser usus, kanser pankreas, kanser perut, kanser serviks, kanser ovari. Terapi FIR melalui pemakaian Long Girdle dan Waist Nipper Premium Beautiful bantu cegah sel kanser dari diaktifkan. Nilai set Premium Beautiful adalah kecil jika dibandingkan dengan jumlah kos perubatan untuk merawat kanser. Jadi pemakaian Premium Beautiful ini bukan sahaja mencegah dari penyakit kronik, tetapi satu tindakan mencegah penyakit yang menjimatkan.

Cegah sebelum parah. Harga satu set Premium Beautiful sangat murah jika dibandingkan dengan kos rawatan barah

3. Instant bodyshaping

premium beautiful instant body shaping testimoni
Immediate shaping 

Contoh dalam gambar ni kita boleh lihat bahagian perut sebelum pakai Premium Beautiful. Ini yang orang putih panggil muffin top- nampak seperti kuih muffin kan? Susuk badan tak kemas boleh menyebabkan kita sendiri rasa tidak yakin dengan diri sendiri.

Dalam hanya beberapa minit sahaja, selepas memakai full set Premium Beautiful badan kita terus nampak terbentuk seperti gambar sebelah kanan. Lihat secara keseluruhannya dada, perut mahupun kaki masing-masing berubah bentuknya. Dada menjadi lebih tegap kerana buah dada ditampung dengan betul oleh Long Bra Premium Beautiful, bahagian lelemak di perut tidak lagi kelihatan! Bahagian paha juga nampak lebih kecil. Ini semuanya boleh dicapai dengan teknik alihan lemak yang betul dengan pemakaian Premium Beautiful.


4. Relevan untuk setiap fasa kehidupan seorang wanita

Premium Beautiful sesuai untuk semua wanita, tidak mengira umur atau bangsa. Point ni yang Lya paling suka. Jika kita mula pakai di majlis pertunangan kita, kita boleh pakai di majlis akad nikah kita pula. Lepas kahwin, kita mengandung dan melahirkan anak, boleh pakai Premium Beautiful untuk berpantang pula. Sampai kita tua pun boleh pakai Premium Beautiful, takde masalah. Boleh pakai lama hanya dengan sekali beli.

5. Lifetime warranty

Point ni juga baik untuk pengguna Premium Beautiful. Boleh pakai bertahun-tahun dan jika ada kerosakan pada set kita (tulang memori, besi cup bra, cangkuk, kain koyak), kita boleh menghantarnya untuk dibaiki secara percuma sampai bila-bila. Siapa tak suka benda free kan? Tiada kos repair sampai bila-bila. Lifetime warranty ni sungguh unik- even produk setara harga dengan Premium Beautiful seperti Iphone contohnya tidak memberikan Lifetime warranty ini kepada penggunanya.

Premium Beautiful Promotion


So, those yang nak kan perubahan bentuk badan dan mendapat package lengkap. Boleh contact Fieza untuk dapatkan special Price


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...